Ostali sportovi

Ahmed Krnjić u subotu lovi novu pobjedu protiv ruskog borca Vitalija Ishaknelija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ahmed Krnjić u subotu lovi novu pobjedu protiv ruskog borca Vitalija Ishaknelija- Na manifestaciji u Bugarskoj (Sofija) Senshi 7,  u subotu 27.02.2021., naš najbolji i najtrofejniji mladi bh kikbokser Ahmed Krnjić, bori se protiv reprezentativca Rusije Vitalija Ishakhnelija.

Ahmed Krnjić WAKO PRO Evropski prvak u K-1 disciplini do 88,600 kg, bori se u svom četvrtom superteškaškom meču protiv Rusa. Rus Ishakhneli je dvostruki Svjetski prvak u Kyokushin karateu, izuzetno čvrst i tehnički dobar borac. Na današnjem oficialnom vaganju Krnjić je težio 114 kg, a Rus 98,8 kg.

Krnjić: Pripreme su prošle odlično, mislim da sam spreman i da ću u ovom sudaru stilova pokazati da sam bolji i jači od svog protivnika. Neće biti nimalo lahko, jer naspram mene će biti čvrst i jako nezgodan Rus, ali nadam se da ću uspjeti nametnuti svoj stil i tempo borbe i u konačnici donijeti pobjedu u našu Bosnu i Hercegovinu.

Zahvalio bih se svom timu KBV Isak-Ze i drugovima iz Kikboks reprezentacije BIH na pomoći u pripremama, kao i sponzorima na čelu sa kompanijom Almy d o. o. koja je najzaslužnija za sve moje uspjehe.

Pratite live stream borbe našeg Ahmeda putem linka i na televizijskom programu Arena Fight.

Zajedno do pobjede!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno