Ostali sportovi

Ahmed Krnjić novi je evropski prvak Senshi organizacije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovački kickbokser Ahmed Krnjić ostvario je impresivan uspjeh večeras, osvojivši titulu Evropskog prvaka u Senshi organizaciji.

Borba je održana pred strastvenim gledateljima u Bugarskoj, a Krnjić je pokazao iznimnu vještinu i borbeni duh svladavši Portugalca Bruna Suzanoa.

Krnjić, čiji je nadimak “Bosnian Steel” nije razočarao svoje obožavatelje u svojoj domovini. Već od samog početka borbe, demonstrirao je svoju tehničku izvrsnost i agresivnost. Nakon nekoliko rundi intenzivnih izmjena udaraca i borbe uz konopac, Krnjić je uspio nadvladati svog protivnika Suzanoa u trećoj rundi.

Ova pobjeda nije samo značajna zbog osvajanja titule Evropskog prvaka, već i zbog činjenice da je Krnjić nedavno potpisao ugovor s ONE organizacijom, jednom od najprestižnijih svjetskih borilačkih organizacija. Ovaj korak otvara mu vrata za učešće u brojnim međunarodnim borbama i omogućava mu da se natječe s najboljim borcima iz cijelog svijeta.

Očekujemo da će Krnjićeva karijera u borilačkom svijetu i dalje bogatiti peharima, a ova pobjeda će ostati zlatani trenutak u njegovoj sportskoj biografiji.

S nestrpljenjem iščekujemo njegove buduće borbe i nastupe.

FOTO: HAYAT



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno