Zenica

Agencija ZEDA te poziva – ispričaj svoju priču!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Agencija ZEDA te poziva – ispričaj svoju priču! – Životno-poslovne priče su različite, od obrazovanja preko praćenja oglasa za posao, odlaska na intervju za posao, volontiranja, prvog radnog iskustva, (ne)zaposlenosti, pokretanja vlastitog posla, pretvaranja hobija u posao i šta sve ne?!

Zajedničko je jedno, ČEKATI SE NE SMIJE! Ako nemaš posao u struci, radi nešto drugo, a traži posao za koji imaš diplomu ali NE ČEKAJ. Radi, pa mijenjaj, zlatno je pravilo.

Mnogo je različitih, a  u konačnici sličnih priča koje je ZEDA do sada putem rubrike #Blog napisala o mladima širom BiH.

Već 7 godina imamo rubriku #Blog https://zeda.ba/newblog/ posvećenu promociji malih biznisa. U ovom periodu napisali smo više od 800 priča o mladim ljudima i njihovim idejama koji su predstavili sebe i podijelili s nama svoju poslovnu priču.

Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge).

Samo kvalitetno odabrani oblici, medijia i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.

Nevažno je u kojem dijelu BiH živite, ako imate interesantnu priču o Vašem (ne)zaposlenju, traženju ili promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, hobiju, pretvaranju hobija u posao, budite dio naše #Blog priče.

Javite se putem Facebooka ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ili na mail [email protected] i svoju priču podijelite sa nama jer možda baš vaša priča bude vjetar u leđa nekome ko je danas u dilemi i ne zna da li se upustiti u nepoznato ili ne, šta se gubi, a šta dobiva, koliko je rizik, koliko se (ne)isplati, šta su prepreke, a šta benefiti, na koji način se plasirati, kako se izdvojiti od drugih tako sličnih, a opet drugačijih…

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, 032 449 -412

#Ispričaj svoju priču!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno