Ostali sportovi

Adina Kobilica i Senad Husetović, članovi Taekwondo Akademija JALE, dobili posebne nagrade za sportske rezultate Taekwondo saveza BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je u hotelu Hills u Sarajevu organizovana Gala večer u organizaciji Taekwondo Saveza BiH, gdje su uručene posebne nagrade za sportske rezultate u taekwondou u prošloj godini.

Naša dva člana su od TKD Saveza BiH dobili plakete i priznanje za ostvarene rezultate, i to su naša ujedno i dva jedina reprezentativca taekwondoa iz Zenice. Plakete su dobili juniorka Adina Kobilica i kadet Senad Husetović, koji su učestvovali na Evropskim prvenstvima u prošloj godini i imali odlične rezultate cijele godine.

Čestitke našim takmičarima, roditeljima, kao i TKD Savezu BiH na organizaciji eventa. Ovo je još jedan pokazatelj našeg rada, što nam je motiv da nastavimo dalje još jače. Stručni tim TKD Akademije Jale.

Ovim putem pozivamo sve naše male Zeničane da se uključe i postanu dio najuspješnijeg Zeničkog Taekwondo kolektiva.

Posjetite nas na Facebook stranici: Taekwondo Akademija Jale Zenica.

Svi ste dobrodošli…

TKD Akademija JALE Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno