Ostali sportovi

Adi Kulalić osvajač završnog Mastersa u “desetci”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adi Kulalić osvajač završnog Mastersa u “desetci” – Proteklog vikenda u prostorijama Sportskog bilijar kluba Mercur u Sarajevu održan je završni Masters u disciplini 10 ball ( Desetka ). Najviše uspjeha imao je najbolji zenički igrač bilijara Adi Kulalić, član Spotskog bilijar kluba Ravens iz Zenice.

Kulalić je sigurnom i čvrstom igrom u finalu savladao Faruka Terzića (Predator), a u polufinalu je bio bolji od Srđana Savčića (Dynamic) koji je ovim plasmanom zasluženo došao do svoje prve medalje u karijeri.

Terzić  je do finala došao nakon što je u polufinalu pobjedio Zorana Pucara (Predator), također osvajača bronzane medalje u ovoj disciplini. Bila je ovo posljednja disciplina u kojoj nije došlo do značajnih promjena na tabeli.

Na konačnoj tabeli Pehlivanović je prvi i izborio je plasman na Evropsko Prvenstvo. Drugi je Faruk Terzić, koji također ove godine nastupa na Evropskom juniorskom prvenstvu u Veldhovenu u Holandiji.

Shemu turnira možete vidjeti na OVOM LINKU 


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno