Politika

A-SDA Zenica – Građani žele promjene

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A-SDA Zenica – Građani žele promjene – bolji život i perspektivu za svoju djecu. Dugogodišnja prazna obećanja dovela su živote običnog čovjeka na sami rub egzistencije, a pitanje opstojnosti Bosne i Hercegovine sve više postaje predmet unutrašnjih i regionalnih političkih ‘potkusurivanja’. Oni koji su stvorili ovakvo stanje više nemaju ‘izborni legitimitet’. Ovo je potvrđeno i na jučerašnjim skupovima koje je A-SDA za evropsku BiH održala u Hecama, Peharama i Ričicama.

Predsjednik A-SDA Zeničko-dobojskog kantona, mr. Ramo Isak, iskazao je spremnost ASDA stranke da preuzme odgovornost za rješavanje nagomilanih problema u svim oblastima života. A-SDA za to ima stručne i poštene kadrove, kao i strateške planove djelovanja. Odluka je na građanima – ili ponovo produžiti agoniju izborom onih koji više od dvadeset godina nepotistički vladaju u korist sebe i svojih porodica, ili izglasati promjene za bolji život!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno