Politika

A-SDA – Visočani hoće promjene

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

A-SDA – Visočani hoće promjene – Na sinošnjem velikom centralnom predizbornom skupu OO A-SDA Visoko, Visočani su jasno poručili – hoćemo promjene! Ne možemo više podržavati one koji su godinama u raljama nepotizma gradili državu koja nije po mjeri svih njenih stanovnika. Lokalni kandidati A-SDA za Skupštinu ZDK, Dario Pekić i Amer Mušinbegović, te kandidatkinja za Parlament Federacije BiH, Membrura Sirčo, u svojim emotivnim izlaganjima obećali su sugrađanima da će se nesebično zalagati za dobrobit Bosne i Hercegovine i svoje lokalne zajednice.

Mr. Ramo Isak, predsjednik A-SDA ZDK, jasno je stavio do znanja da će svaki izabrani kandidat biti apsolutno na usluzi svim građanima kantona i države, i da ih A-SDA stranka nikada neće izdati: “Mi imamo jasne ciljeve – prioritetni razvoj privrede i osiguranje radnih mjesta našoj omladini, spriječit ćemo egzodus mladih iz Bosne i Hercegovine zbog nezaposlenosti i besperspektivnosti koju su proizvele vladajuće strukture tokom proteklih više od dvadeset godina, jer mi ne smijemo dozvoliti da postanemo država staraca”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno