Nogomet

Bureković insistirao na dolasku u rodni grad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Bureković insistirao na dolasku u rodni grad – Naš klub jači je za još jedno ime nastalo u našoj klupskoj omladinskoj školi – želimo dobrodošlicu 21-godišnjem lijevom beku i bivšem U-21 reprezentativcu naše zemlje Dženanu Burekoviću.
I pored nastojanja svog kluba FK Vojvodina – ФК Војводина da ostane u njihovim redovima u narednoj polusezoni, Dženan je insistirao na dolasku u rodni grad kako bi klubu u kojem je ponikao pomogao u borbi za opstanak u BH Telecom Premijer ligi.
Sa još jednim “zeničkim djetetom” koje se pridružilo našoj ekipi, klupski Upravni odbor dogovorio je saradnju koja će se realizovati posudbom do kraja sezone, a Bureković je iskazao izrazitu korektnost prilikom pregovora i dogovaranja uslova. Ekipi će se priključiti u ponedjeljak i pokušati izboriti mjesto u ekipi koja je prošla pripreme – dobrodošao kući Dženo!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno