Nogomet

NK Čelik Zenica – HŠK Zrinjski Mostar – subota 25.2. u 17 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik Zenica – HŠK Zrinjski Mostar – subota 25.2. u 17 sati – Nakon ligaške zimske pauze dočekujemo aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine u XIX kolu sezone 2016/17 BH Telecom Premijer lige kojeg očekuje paklena atmosfera na našem stadionu. Kao klub dočekujemo i povratak naših najvernijih – “Robijaša 1988 Zenica” kojima želimo dobrodošlicu i povratak na stadion nakon 2.5 godine bojkota unutar kojih su uspješno izborili reforme našeg kluba.

Na utakmici očekujemo na hiljade navijača našeg kluba koji se vraćaju da mu daju podršku kada je najpotrebnija – na istoj će prisustvovati i novinarska ekipa ispred britanskog magazina Copa90 koja će snimati priču o našem klubu i njegovom oporavku.

Sjajna atmosfera o kojoj će se pričati godinama je zagarantovana, budite dio ove priče! Molimo sve zainteresovane da zbog velikog interesa za ulaznice iste kupe ranije koje će biti u prodaji na dan utakmice ili da obezbijede svoje mjesto kupovinom polusezonske ulaznice i tako skrate vrijeme čekanja i ulaska na stadion istovremeno praveći uštedu u odnosu na kupovinu pojedinačnih ulaznica.

Cijene pojedinačnih ulaznica koje će se prodavati na dan utakmice su sljedeće:

Zapad: 6 KM
Istok: 4 KM
Jug: 3 KM

U prodaji su već polusezonske ulaznice s kojima imate pravo na ulazak na sedam domaćih utakmica do kraja sezone te ćete tako izbjeći gužvu i čekanje u redu pred svaku utakmicu. Polusezonske ulaznice su u prodaji u prostorijama kluba do 22. februara po sljedećim cijenama:

Zapad: 36 KM (30 KM za članove kluba)
Istok: 24 KM (20 KM za članove kluba)
Jug: 18 KM (15 KM za članove kluba)

Dobrodošli kući! #footballscominghome

https://www.facebook.com/events/251213728669064/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno