Biznis

ERASMUS za poduzetnike i u BiH

ERASMUS za poduzetnike i u BiH
ERASMUS za poduzetnike i u BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ERASMUS za poduzetnike i u BiH- Fondacija 787, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira Okrugli sto „ERASMUS za poduzetnike i u BiH?” u sklopu programa „Startup Europe Week“, koji se održava u periodu od 01-05.02.2016. godine u 350 različitih regija širom Evrope pod pokroviteljstvom Evropske komisije.

Program “ERASMUS za poduzetnike” koji je od značaja i za poslovnu zajednicu i poduzetnike početnike, bit će predstavljen u okviru obilježavanja Startup Europe Week u Sarajevu, na Okruglom stolu u ponedjeljak, 01.02.2016. godine, u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, sa početkom u 10:00 sati.

Cilj Okruglog stola jeste da predstavnici vlasti, poduzetnici, predstavnici akademske zajednice i civilnog društva razgovaraju o brojnim prednostima primjene ovog programa, te da razmijene mišljenja o načinima zagovaranja za primjenu programa. Također, ovo će biti prilika da poduzetnici upoznaju i mlade ljude koji započinju svoje biznise te se uvežu na obostranu korist.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno