Zenica

FOTO: Više stotina motorista prodefilovalo Zenicom i najavilo vruću večer uz Zabranjeno pušenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Motoristi iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije i Evrope danas su u poslijepodnevnim satima prodefilovali ulicama Zenice, a sve u sklopu zeničke motorijade koju organizuje MC Condor Zenica.

Moto klub Condor iz Zenice ove godine u sklopu Zenica Summer Fest-a organizovao je motorijadu koja je okupila više stotina motorista iz BiH, zemalja regije, ali i Evrope koji su sa svojim ljubimcima na dva ili čak i tri točka stigli u Zenicu i družili se kako to rade širom svijeta.

Izuzetno bogat programski sadržaj ovogodišnje motorijade otvoren je koncertom Atomskog skloništa, koji je održan u petak navečer, a danas je na ulicama Zenice održan i tradicionalni defile kojeg su obilježila turiranja, paljenja guma i zvuk “gromova” u daljini, kako kaže i popularna pjesma.

Nakon defilea ulicama Zenice, večeras je na rasporedu koncert Zabranjenog pušenja kojem će predgrupa biti bend Euphoria iz Bihaća, čime će i zvanično biti završena ovogodišnja motorijada.

Autor: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno