Zenica

Turska delegacija u posjeti zeničkoj kompaniji Zenko

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Sa prijateljima iz Republike Turske predstavnici Mostova prijateljstva BiH su posjetili uspješnog zeničkog privrednika Fahrudina Čančara i njegovu firmu Zenko d.o.o. gdje su toplo dočekani,  i gdje su se upoznali sa radom i aktivnostima tekstilne kompanije koja uspješno proizvodi finalne odjevne predmete i prodaje ih u zemlje EU i u BiH.
Gosti iz Republike Turske koji su posjetili kompaniju Zenko d.o.o. dolaze iz grada Söke koji je poznat po velikoj proizvodnji pamuka koji se koristi za tekstilne materijale. Tokom susreta sa razgovaralo se o budućoj saradnji između kompanije Zenko d.o.o. i firmi iz Republike Turske.
-Obišli smo pogone firme zajedno sa vlasnikom Fahrudinom Čančarom i bili smo oduševljeni viđenim. Prostor, radnici, količine proizvoda govori da Zenko d.o.o ima svijetlu budućnost u poslovnom svijetu, kaže Jasmin Imamović, prvi čovjek Mostova prijateljstva.
Republika Turska je veliki proizvođač tekstila i svakako da je saradnja između bosanskih i turskih firmi dobrodošla. Uskoro će biti organizovane međusobne posjete predstavnika firmi i nadamo se da će biti dogovorena konkretna saradnja.
Hvala vlasniku firme Fahrudinu Čančaru na gostoprimstvu i želimo mu još mnogo poslovnih uspjeha.
Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno