Zenica

MojSan donacija Onkologiji KBZ

MojSan donacija KB Zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MojSan donacija Onkologiji KBZ- Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., brand MojSan, je nastavio sa realizacijom plana doniranja proizvoda za spavanje bolnicama u Bosni i Hercegovini. 15.12.2015. godine je kompletan odjel Službe za onkologiju, Kantonalne bolnice Zenica, opremljen sa madracima i jastucima ovog domaćeg proizvođača sistema za spavanje.

Nakon Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar te Kantonalne bolnice Safet Mujić Mostar, MojSan je posjetio i Kantonalnu bolnicu Zenica te uručio donaciju koja će biti od velike koristi pacijentima na ovom odjelu.

MojSan je brand koji se bavi proizvodnjom madraca, nadmadraca, jastuka te ostalih proizvoda za spavanje te je ova donacija u stvari aktivnost koja predstavlja rezultat prepoznavanja potreba našeg društva u kojem živimo.

To je samo jedan u nizu projekata ovog tipa, koje je ova domaća firma provela u proteklom periodu, te vjeruju da će i drugi poslovni subjekti slijediti njihov primjer. Svaka društveno odgovorna kompanija na svoj način bi trebala pokušati pozitivno uticati na poboljšanje uslova života u sredini u kojoj posluje.

U ovoj kompaniji se nadaju da će na ovaj način poboljšati kvalitet boravka u bolnicama za pacijente oboljele od raka, te da će zahvaljujući novim madracima i jastucima boravak ove osjetljive kategorije bolesnika biti ugodniji, što donaciji daje poseban značaj.

Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj, Bjelavići bb, 72240 Kakanj, BiH, Fax: +387 32 550 060, Web: www.mojsan.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno