Košarka

VIDEO: Pandža- Čelik je hit, imamo ambicije u Ligi 6

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Pandža- Čelik je hit, imamo ambicije u Ligi 6- Josip Pandža, šef stručnog štaba OKK Čelik, za portal BHbasket je govorio o plasmanu Čelika u Ligu 6, motivima dolaska u zenički klub, kao i atomosferi koja vlada u Čeliku.

“Što se tiče Čelika mislim da smo hit sezone i nakon dugo vremena klub je na mjestu kojemu pripada. Po tradiciji Zeničani vole košarku, dvorana je najbolja u BiH. Lijepo je vidjeti Čelik na tom mjestu, svi smo izuzetno zadovoljni. Jedino što je godina pandemije, pa ne možemo da se radujemo sa publikom. Krenuli smo na vrijeme da treniramo i selektiramo tim, po četiri-pet sati svaki dan. Pokušali smo od te baze napraviti što bolje igrače, kasnije smo dobili informaciju da možemo igrati u elitnom rangu. Nismo bili sigurni da li to možemo finansijski iznijeti, uz dosta rizika to smo i prihvatili. Pogodili smo i sa dolaskom vodećih igrača. otvorili smo vrata i nekim igračima koji nisu igrali u ovom rangu. Za razliku od drugih timova nismo imali problema sa povredam ni sa koronom. Čelik je u Ligi 6 autsajder, bili smo autsajderi i na početku sezone. Imamo primjer širokih rostrera ekipa. Mi nemamo tu širinu, a obzirom da se utakmice igraju svaka tri dana. Mi ne odstupamo od svojih ambicija, idemo utakmicu po utakmicu i nadamose da ćemo biti konkuretni, ističe Pandža.

Autor: bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno