Košarka

Bez Gajić i Jones u odlučujućoj utakmici kvalifikacija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bez Gajić i Jones u odlučujućoj utakmici kvalifikacija – Žensku košarkašku reprezentaciju BiH u Orenbrugu u Rusiji od 4. do 6. februara očekuje ključni balon u kvalifikacijama za Eurobasket.

Našim djevojkama je potreban trijumf protiv Švicarske da bi obezbijedile plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Selektor Goran Lojo se pred put u Rusiju našao u problemima. Nakon Marice Gajić, koja zbog povrede propušta duel sa Švicarskom i Estonijom, selektor Lojo neće moći računati i na Jonquel Jones.

Umjesto Jones, selektor Lojo će u Rusiju povesti Courtney Hurt, koja ima naše državljanstvo, a trenutno igra u Francuskoj za Lille.

Jones neće biti na raspolaganju selektoru Loji zbog lakše povrede, a i sama koašrkašica želi da što spremnija dočeka finiš Eurolige, kao i Eurobasket, na koji bi naše djevojke trebale izboriti plasman, obzirom da smo kvalitetnija selekcija od Švicarske, iako ćemo nastupiti bez Gajić, Jones i od ranije povrijeđene Tamare Kapor.

Autor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno