Ostali sportovi

FOTO: Polaganje za zvanja u karate klubu “Alfa”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Polaganje za zvanja u karate klubu “Alfa” – Proteklog vikenda u karate klubu “Alfa” održano je polaganje za učenička zvanja, kyu pojaseve. Mladi kandidati ovog kluba su pojačali svoje zvanje i njih 27 je pokazalo kvalitet rada.

Samim završetkom polaganja za početnike, u karate klubu “Alfa” otvaraju upis za nove članove. Svi zainteresovani moći će se javiti ponedjeljkom i srijedom od 18h u OŠ “Mak Dizdar”.

Predsjednik ispitne komisije na ovom polaganju je bio Rešid Durmiš, koji nosi zvanje crni pojas peti dan, a ispitnu komisiju su pored njega činili Salih Ćeleš (crni pojas drugi dan) i Berin Durmiš (crni pojas četvrti dan).

Alfisti će i u nastavku raditi marljivo jer ih već 23. juna očekuje takmičenje 2. kola Kantonalne lige ZDK u Zavidovićima, kao i pripreme za kadetsko, juniorsko i U21 prvenstvo FBiH i BiH.

Kontakt telefon 062 131 255

KK Alfa Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno