Ljudi

In memoriam: Otišao je još jedan vjerni navijač NK Čelik – Sabahudin Sabo Zadić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

In memoriam: Otišao je još jedan vjerni navijač NK Čelik – Sabahudin Sabo Zadić – Ovaj svijet i našu Zenicu zauvijek je napustio još jedan veliki navijač Čelika, koji je sa svojim klubom obišao cijelu bivšu Jugoslaviju. Kako je objavila rodbina, preminuo je Sabahudin Sabo Zadić.

Od njega se danas porukom na društvenim mrežama oprostio još jedan veliki i vjerni navijač, Sejo Ćerimović, koji je napisao

– Ode nam naš, drug vjerni navijač Čelika…. – svi mi koji ga znamo biće nam uvijek u sjećanju kao vjerni i stalni posjetilac Bilinog polja. Čovjek koji je u svakom momentu imao neku anegdotu za nasmijati raju, Sabo naš rahmet ti duši uvijek ćemo se sjećat naših zajednički gostovanja i utakmica u Zenici, vječni rahmet, a navijač i čovjek kao što si ti ne umire dok nas ima koji ćemo te vječno spominjati, napisao je Sejo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno