Nogomet

Nova oficijelna stranica NK “Čelik” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova oficijelna stranica NK “Čelik” Zenica. Obavještavamo sve navijače našeg Kluba i ljubitelje fudbala da je u funkciji nova oficijelna stranica NK “Čelik” Zenica na kojoj možete pratiti sve aktuelnosti vezane za klub sa Bilinog polja.

LINK ZA NOVU FB STRANICU NK ČELIK

Kao što je i poznato javnosti jučer u popodnevnim satima smo imali neovlašteni upad na našu stranicu i nemamo više pristup istoj a razloge i počinioce ovog djela još uvijek istražujemo. Iz dosta razloga smo odlučili da napravimo novu stranicu kluba a jedan od tih da je nemamo glavnu šifru za pristup stranici i moguće je da je baš osoba koja to posjeduje učinila ovo djelo. Isto tako nam je onemogućen pristup i Instagram profilu Kluba i radimo na tome da isti zadržimo, u krajnjem slučaju bićemo primorani napraviti i novi Instagram profil.

Web stranica Kluba je trenutno u fazi dorade i brzo se očekuje da i ona proradi. Zanimljivo je da se ova neugodna situacija desila baš u trenutku kada Čelik pravi dobre rezultate u svim segmentima rada, slučajno ili namjerno saznaćemo ubrzo.
Izvinjavamo se svim pravim i iskrenim navijačima našeg Kluba i svim pravim ljubiteljima fudbala, idemo još jače i bolje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno