Zenica

Završen četvrti Dječiji Film Festival

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Završen četvrti Dječiji Film Festival – Nakon sedam dana uzbuđenja, radionica i više od 70 kino projekcija filmova iz cijelog svijeta u nedjelju, 05. novembra, je velikom zabavom na platou ispred Multiplexa Ekran Zenica zatvoren.

4. Dječiji Film Festival – najveća i najduža filmska smotra u Bosni i Hercegovini.

Interes je bio ogroman ( više od 10.400 posjetilaca i gostiju), a svi posjetioci su pored filmova iz cijelog svijeta po najnižoj cijeni kino ulaznice imali priliku naučiti nešto novo uz naše partnere i prijatelje festivala : Arcelor Mittal Zenica ( Generalni pokrovitelj), Grad Zenica, Raiffeisen Banka, Institut za zdravlje i sigurnost hrane ZDK, Barbie, Čunga Lunga, Hot Wheels, Mega Bloks, Plesno modni klub „Stars“, Muzej Grada Zenice, Tropik Event Team i mnoge druge.

Sve to nebi bilo moguće bez našeg vrijednog osoblja i više od 20 volontera koji su danonoćno brinuli da se svi osjećate ugodno i za vas napravili prostor po mjeri i željama djece.

U fotogaleriji možete pronaći neke od najboljih momenata ovogodišnjeg druženja, a vidimo se naredne godine u petom, ovaj put desetodnevnom izdanju , vašeg i našeg festivala od 29. oktobra do 05. novembra 2018. godine.

Pratite nas na našoj FB stranici:

https://www.facebook.com/DjecijiFilmFestival

Kompletnu fotogaleriju možete pronaći na linku:

https://www.facebook.com/pg/MultiplexEkran/photos/?tab=album&album_id=10156035124704617



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno