Oglasi

Posao: Qatar Airways traži osoblje iz BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Qatar Airways, koji je nedavno ponovno proglašen najboljom svjetskom avio-kompanijom, traži kabinsko osoblje iz Bosne i Hercegovine.

Oglas je raspisan na internet stranici ove kompanije, a razgovor s kandidatima obavit će se 8. srpnja u sarajevskom hotelu Radon Plaza. Kandidati će tada moći donijeti svoje biografije i ujedno aplicirati za posao. Oni koji dobiju posao preselit će se u glavni grad Katara, Dohu.

Kandidati moraju imati minimum 21 godinu i završenu srednju školu, te vladati engleskim jezikom. Moraju biti dobrog zdravlja i imati razvijene komunikacijske vještine, navodi se u oglasu. Kandidati, također, moraju moći dosegnuti visinu od 212 centimetara na vrhovima prstiju.

Inače, Qatar Airways spada u mali broj prijevoznika s 5 zvjezdica, i konstantno razvija svoje operacije širom svijeta, te mu stoga neprestano trebaju novi kadrovi.

Ovo nije prvi put da kompanija traži osoblje iz BiH. Inače, ova kompanija uskoro planira i letove za Sarajevo. Oglas za posao u Qatar Airwaysu možete pogledati ovdje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno