Oglasi

Posao: Albera Sarajevo traži bravara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posao: Albera Sarajevo traži bravara – Zbog povećanog obima posla i napredovanja sa današnjim zahtjevima preduzeće ˝Albera˝ d.o.o. raspisuje oglas za prijem radnika na poziciji:

Bravar

Odgovornosti koje će imati:

  •  izrada dijelova metalnih konstrukcija, obrada limova, metalnih profila i cijevi, te izvođenje raznih montažnih radova na građevinskim objektima.
  • obavlja poslove i radne zadatke iz djelokruga svog zanimanja prema dostavljenoj projektnoj dokumentaciji i uputama neposrednog rukovodioca
  • obavlja i vrši sve druge poslove i radne zadatke na objektima i gradilištima, koji spadaju u domen njegovog zanimanja
  • obavlja i druge poslove po naredbi neposrednog rukovodioca, tj.direktora društva, tehničkog direktora, rukovodilaca objekata ili radionica

Opis radnog mjesta:

  • Bravari obavljaju ove radne operacije: zacrtavaju, ručno ili strojno režu, ravnaju, turpijaju, ručno ili strojno savijaju, bruse, kuju, buše, ručno ili strojno narezuju navoje, zavaruju, montiraju sklopove, oštre različite alate, boje temeljnom bojom, i sl.

Zahtjevi za nosioca radnog mjesta

Školovanje PK/KV/VKV
Iskustvo 1- 3 godine
Dodatna znanja
Dodatne vještine kreativnost i sposobnost timskog rada; izražena samoinicijativnost, inovativnost, visok stepen inicijative, pedantnost i preciznost u radu spremnost za rad u vrlo dinamičnom okruženju koje zahtijeva između ostalog i poduzetničke sposobnosti i motivaciju; spremnost za intenzivno učenje

Ukoliko mislite da baš vi zadovoljavate ove uslove i da nam možete pomoći da napredujemo javite se na naše kontakt telefone 033 511 860, 511 876, na mail [email protected] ili lično na adresu Put Famosa 38.

O preduzeću

Preduzeće ˝Albera˝ d.o.o. datira od 1990.godine i u svom razvoju imalo je samo pozitivne rezultate. Naša matična zgrada, u kojoj se nalaze kancelarije, radionica i limarija smještena je u centru Famos, u Hrasnici, predgrađu Sarajeva. Danas raspolaže sa respektabilnom opremom, proizvodnim prostorom i kadrovima za izazove sadašnjice iz oblasti završnih radova u građevinarstvu; broji oko 30 zaposlenika, stručnjake različitih profila koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti zahtjevima i izazovima tržišta. Naše znanje i iskustvo omogućili su razvoj i proizvodnju velikog broja objekata .

Cilj naše firme je osigurati profitabilno i stabilno poslovanje, kojem je glavni cilj pružanje kvalitetnih usluga, usavršavanje i povećanje učinkovitosti i djelotvornosti, a da pritom zadovoljavamo potrebe ne samo naših klijenata nego i zaposlenika.

ALBERA d.o.o. ima uspostavljene partnerske odnose sa svojim dobavljačima, naručiocima i klijentima temeljene na međusobnom povjerenju i dugoročnoj uzajamnoj koristi. Uvijek nastojimo proširivati i njegovati takve odnose.

Usluge koje smo dosad pružali, a koje smo u mogućnosti u većem obimu pružati i ubuduće, su šireg spektra ali okosnicu čine:

  • aluminijska bravarija za sve vrste objekata
  • inox bravarija i galanterija
  • crna bravarija i galanterija
  • krovopokrivački i limarski radovi za objekte raznih namjena
  • inženjering usluge za kompletne investicione radove na sanacijama i adaptacijama objekata raznih namjena
  • tipski podni otirači


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno