Zenica

INPUT: iftar za djecu iz Dom porodice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INPUT: iftar za djecu iz Dom porodice – U prostorijama Centra za mlade INPUT održan je 8 tradicionalni iftar za djecu iz Javne ustanove “Dom porodica” .

Svoju dugogodišnju suradnji sa Javnom ustanovom “Dom porodica” Zenica, koja podrazumijeva edukativno-kreativne radionice, instruktivnu nastavu i zabavne sadržaje za djecu i mlade obagaćuje i druženje sa njima i zajednički iftar svakog Ramazana, kao i zabave i druženja za sve ostale praznike.

Kao i predhodnih godina ovaj iftar je protekao u jako lijepoj atmosferi gdje su djeca uživala u prelijepom druženju i okoristila se savjetima članova INPUT-a. Razgovaralo se na temu pitanja mladih u Gradu Zenici , gdje mladi mogu da provode svoje slobodno vrijeme i kako da oni uče usvajaju nova znanja, a i s druge strane budu društveno korisni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno