Zabava

50 nijansi-siva: Pretprodaja ulaznica ruši rekorde

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, veliko nam je zadovoljstvo da podelimo sa vama vesti o fantastičnoj pretprodaji karata za  dugo očekivanu premijeru filma “PEDESET NIJANSI – SIVA” (FIFTY SHADES OF GREY).  Za film “PEDESET NIJANSI SIVA” je u pretprodaji prodano senzacionalnih 2.75 miliona karata u 39 zemalja sveta!  Podsjećamo da ovaj film stiže na redovne repertoare naših kina 12. februara.
I u Bosni i Hercegovini vlada pomama za kartama za premijeru ovog naslova i distributerska kuća Una film zbog nezapamćenog interesovanja konstantno dogovara dodatne projekcije u kinima.
Evo trenutnog rasporeda premijernih projekcija: 
PREMIJERNO U SRIJEDU 11. FEBRUARA:
MULTIPLEX CINEMA CITY SARAJEVO
MULTIPLEX EKRAN ZENICA
Njemačka je vodeće tržište sa preko 450.000 unaprijed prodanih karata. Oliver Fok, direktor Cinestara kaže: „Pretprodaja karata je senzacionalna i bez presedana. Nikad ranije nismo imali veću prodaju karata unaprijed za neki film.“ Velika Britanija, Francuska, Australija i Novi Zeland su takođe uspješna tržišta sa preko 500.000 prodanih karata.
U Velikoj Britaniji, Empire Cinemas kaže da je film već najprodavaniji ikad film u pretprodaji. Jedno od njihovih kina je već potpuno rasprodano za prvi vikend prikazivanja. Džastin Ribons, direktor Empire Cinemas kaže: „’Pedeset nijansi – Siva’ i dalje ruši naše rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko prije početka kino distribucije. Do danas, za ovaj film je već prodano više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova ‘Vitez tame’, ‘Osvetnici’, ‘Mama Mia’ i ‘Avatar’.“
Srdačan pozdrav
Una FIlm PR Team



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno