Zenica

​​​​​​​Obiteljski dan u župi Sv. Josipa u Zenici u subotu, 28. augusta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu, 28. augusta 2021. godine, u župi Sv. Josipa u Zenici bit će upriličen „Obiteljski dan“ na temu: „Obitelji, (p)ostani ono što jesi!“ Susret organiziraju župa Sv. Josipa u Zenici u suradnji s Uredom za brak i obitelj i Centrom za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije.

Pozvane su sve obitelji, posebno mlađe koje imaju djecu predškolskog i školskog uzrasta, kao mladi koji se ubrzo spremaju odazvati ljepoti bračnog poziva.

U cjelodnevnom programu obradit će se važne obiteljske teme iz duhovnosti i psihološko-pedagoške perspektive. O temeljnim vrijednostima kršćanskog braka i njegove duhovnosti govorit će vlč. mr. Ante Vrhovac; psihološki pristup i pomoć obitelji kako radosno živjeti obiteljsko zajedništvo obradit će dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski, a kroz iskustvene radionice obitelji će voditi bračni par: dr. Sabina Mađar-Stijepić i psiholog Stanislav Stijepić.

Za djecu će biti prigodni katehetski i športski program koji će voditi animatori pod vodstvom s. Gabrijele Hrgić. Raznolik program: predavanja, zajednički ručak, radionice, razmijenjena iskustva završit će vrhuncem dana slavljenjem Svete mise koju će predvoditi župnik don Davor Topić.

Prijava obitelji je do 23.kolovoza 2021. na: [email protected] ili na broj: 063/821-625.

(kta)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno