Naše

VIDEO+FOTO: Vladan zaprosio Helenu uz dimnu “dekoraciju” Robijaša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Vladan zaprosio Helenu uz dimnu “dekoraciju” Robijaša – Nedjelja, Gradski park, lokalitet između HKD-a, vrtića i Muzičke škole. Zeničanin Vladan Popović, jedan od vođa navijačke grupe Robijaši 1988, zaručio je svoju djevojku, Helenu Vuleta, s kojom je u vezi.

Vladan je, uz asistenciju ekipe s tribine, u parku postavio crveni tepih, po njemu posuo latice ruža, a ekipa je od zapaljenih baklji napravio “dimni tunel”.

Na Vladanovo pitanje da li se želi udati za njega, Helena je odgovorila glasno „Da“, a oboje su zahvaljuju Vladanovim prijateljima i Heleninoj prijateljici Almi Tabaković, ujedno budućoj kumi, koji su pomogli u pripremi “scenografije”.

-Alma i Helena su bile u Carpe Diemu i na Almin prijedlog su krenule ka Da Vinci pubu, a mi smo čekali “na putu”, pripremljeni, kaže nam Vladan.

Vođi Robijaša i njegovoj izabranici želimo sve najbolje u 2017., da ih sreća prati, a ekipa Zenicabloga Vladanu želi da “ga krene” i na sportskom planu, da klub za koji živi kao svaki pravi Robijaš, u Novu 2017. “progleda” uz slogan koji podržavaju Robijaši – Novi sistem – novi statut! 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno