Ostali sportovi

Press Davis Cup reprezentacije BiH

Press Davis Cup reprezentacije BiH
Press Davis Cup reprezentacije BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Press Davis Cup reprezentacije BiH- Danas je u press centru Arene u Zenici održana konferencija za novinare pred predstojeći meč 1. kola Euroafričke zone za tenisere, u kojem će selekcija Bosne i Hercegovine dočekati reprezentaciju Tunisa.

Naime, Zenica će od 4. do 6. marta biti domaćin ovog meča u Areni Zenica.

Tim povodom prisutnim novinarima obratili su se: Senad Hadžimešić, direktor TS BiH, Amer Delić, selektor, te igrači Tomislav Brkić, Mirza Bašić i Nerman Fatić.

Na pressu je istaknuto da je Zenica grad sporta, a sada i domaćin jednom velikom teniskom meču i zahvaljujući izvanrednoj sportskoj infrastrukturi, ljubitelji ovog sporta iz Zenice, ZE-DO kantona i cijele BiH u petak, subotu i nedjelju imat će priliku uživati u mečevima najboljih bh. tenisera. Istina, neće biti Damira Džumhura, ali Mirza Bašić (singles ranking 134), Tomislav Brkić (305) i Nerman Fatić (679, zajedno sa selektorom Amerom Delićem, danas su na press konferenciji obećali veliku borbu i pobjedu protiv najboljih igrača Tunisa.
Pozvali su publiku da ih podrže i nadaju se povoljnom ishodu u ovom meču protiv Tunisa.

Istaknuto je da Tunižane treba dočekati oprezno, ali da je reprezentacija BiH u svakom slučaju favorit i da se nadaju prolazu i naredni krug.
Već smo objavili da su ulaznice za ovaj meč već u prodaji i to po cijeni od 5 KM (dnevne) i trodnevne koje koštaju 10 KM. Ulaznica vrijedi za dvije osobe. Žrijeb parova je u četvrtak u 12 sati, a dan kasnije, 4. marta od 13 sati na rasporedu su dva singl meča. U subotu 5. marta od 13 sati igra se dubl meč, dok su preostala dva singl meča u nedjelju od 13 sati.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno