Nesreće

FOTO: Nesreća kod Nemile, sa kamiona pao balvan, četvero povrijeđeno u “fabiji”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Nesreća kod Nemile, sa kamiona pao balvan, četvero povrijeđeno u “fabiji” – Na magistralnom putu M17, na dijelu između tunela Vranduk i Nemile, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe povrijeđene, saznaje Zenicablog.

viber-imageNesreća se dogodila oko 17.25 sati, kada je sa kamiona MAN, koji se kretao prema Nemili, pao balvan, te je u njega udarila “fabija”, koja se kretala iza.

Sve četiri osobe iz “fabije” su povrijeđene, a tek su prebačeni u KBZ, te nema informacija o stepenu povreda.

Teretni MAN je iz Novog Šehera, njim je upravljao M.A. (K18-O-076), dok još nije poznato ko je bio za upravljačem “Fabije” (E74-T-563).

Kako saznaje naš portal, sa kamiona “šticara” (kamion za šumski izvoz drveta) balvan je pao na cestu, a da vozač to uopće nije primjetio te je nastavio vožnju. Nakon dojave policiji, patrole su uspjele sustići i zaustaviti vozača i kamion, te ga vratiti na mjesto nesreće.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je (18.25) potpuno u blokadi, te se odvija zaobilaznim putem, kroz naselje Nemila. (Foto: čitalac)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno