Zenica

Dijelovi centra Zenice sada i bez struje na minus 14

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dijelovi centra Zenice sada i bez struje na minus 14 – Nakon što je rano jutros ostala bez sistema daljinskog centralnog grijanja, dijelovi Grada Zenica u popodnevnim satima su ostali i bez snadbjevanja električnom energijom. U više dijelova grada struja je nestala nakratko, a u jednoj vijesti na portalu prosto je nemoguće pobrojati ko je sve, zbog preopterećenja sistema u centru grada, ostao bez struje.

Zeničani su tako ostali i bez alternativne mogućnosti da ugriju stanove električnim grijalicama, posljednja informacija iz Gradske uprave je “da pozivaju sve nadležne da budu na usluzi građanima“. Za sada nema informacija koliko su teški kvarovi i kada će se stanje sa strujom normalizovati. Iz Mittala smo popodne dobili prilično loše vijesti da grijanja sigurno neće biti do kasno uvečer, pa ni informacija o mogućem opravku kotlova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno