Nogomet

Zvanično: Zlatko Kazazić novi igrač Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao što je sinoć SportSport.ba i najavio, 28-godišnji defanzivac Zlatko Kazazić vratio se u Čelik. Mostarac, koji je u periodu od 2014. do 2016. godine nosio crveno-crni dres, danas je došao u Zenicu i potpisao ugovor na godinu dana, te tako zvanično postao novi igrač Čelika.

Ovaj defanzivac dobro će doći šefu struke Kemalu Hafizoviću, kojem najviše briga zadaje odbrana, koja je u tri utakmice primila čak osam golova. Kazazić bi svojim iskustvom trebao da popravi situaciju u zadnjoj liniji. Njegov debi u dresu Čelika očekuje se već u nedjelju protiv Radnika, a vidjet ćemo hoće li ga trener staviti od prve minute ili će eventualno šansu dobiti s klupe za rezervne igrače, budući da nije prošao pripreme s klubom.

Kazazić je pored matičnog kluba Veleža igrao još za Viktoriju Plzen, te Rudar iz Kaknja, koji mu je bio posljednji klub prije ponovnog povratka u Čelik.

Izvor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno