Nogomet

Zvanično: Zeničanin imenovan za selektora Srbije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zvanično: Zeničanin imenovan za selektora Srbije – Fudbalski savez Srbije danas je zvanično imenovao Mladena Krstajića za selektora A reprezentacije.

Kako navodi zvanična stranica FSS-a, prihvaćen je prijedlog Stručnog odbora FSS da se Krstajić imenuje za selektora Srbije, te je također usvojena njegova ostavka na članstvo u Izvršnom odboru FSS.

Mladen Krstajić je bio pomoćnik Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i, uprkos tome što se sa Srbijom povezivalo mnogo potencijalnih selektora, na kraju ga je upravo on naslijedio na toj poziciji.

Također, zvanično su potvrđeni i termini prijateljskih utakmica u martu. Srbija će 23. marta u Torinu igrati protiv Maroka, a četiri dana kasnije protiv Nigerije u Londonu.

Odluka FSS-a znači da će Mladen Krstajić voditi reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, što će biti velika stvar za aktuelnog predsjednika Radnika iz Bijeljine.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno