Nogomet

Zrinjski i Velež stigli u Zenicu, večeras treninzi na Bilinom Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Zrinjskog danas su stigli u Zenicu gdje će boraviti, a večeras će odraditi i trening na Bilinom Polju.

Ekipa Zrinjskog stigla je u Hotel Zenica u punom sastavu, a već po dolasku uputili su se na ručak gdje su proslavili rođenan člana stručnog štaba koji je kazao da ima samo jednu želju koja će biti ispunjena sutra.

U Zenicu je danas stigla i ekipa Veleža koja je smještena u Hotelu City Code, a obje ekipe će danas na Bilinom Polju odraditi i trening gdje je planirano i obraćanje za medije.

Trening Zrinjskog planiran je u 17 sati, dok je trening Veleža u 18:30 sati.

“Prije samog početka treninga, šef našeg stručnog štaba Nedim Jusufbegović, te fudbaler Nermin Haskić će biti dostupni za uzimanje izjava povodom predstojeće utakmice. Također, bit će omogućeno snimanje prvih petnaest minuta uvodnih kadrova treninga”, poručili su iz Veleža.

S druge strane trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić jutros je održao konferenciju za medije u Mostaru te nije poznato da li će imati obraćanje medijima u Zenici.

Utakmica se igra sutra, 17. maja s početkom u 18 sati.

Autor: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno