Najava dešavanja Servisne info

Zoster u Zenici 22.08. u 21h – VIP Arena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zoster 22.8 u Zenici u sklopu ADZF festivala – Popularni bosanskohercegovački/mostarski bend Zoster će 22.8.2015. godine u Zenici održati koncert se u sklopu nadolazećeg AntiDepresivni Zen festivala (ADZF). Na tom koncertu će Zoster promovisati i svoj posljednji album „Srce uzavrelo“, koji je svjetlo dana ugledao ove godine.

————————————————————————–>>
Mjesto održavanja koncerta bit će VIP dio zeničke Arene sa početkom u 21h. Ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 7KM u pretprodaji dok će na dan koncerta cijena biti 10KM.
—————————————————————————>>

Od osnivanja već daleke 2000. godine, Zoster se vrlo brzo etabilirao na sceni kao drugačiji bend, sa progresivnim zvukom i kritičkim tekstovima, posebno prema teškoj socijalno-ekonomskoj situaciji u zemlji. „Srce uzavrelo“ s druge strane promovira malo drugačiji pristup. Singl sa albuma „Gavrilo“ je odlično dočekan i ne sumnjamo da će i zenička publika istim žarom prihvatiti nove pjesme, kao i prethodne hitove. Zoster je dosada objavio tri albuma, a „Srce uzavrelo“ je posljednje od 2012, kada je u online izdanju izašao „Imači kada“. Prepoznatljiv po tekstovima, opuštenoj atmosferi ali i duhu, Zoster je nekoliko puta nastupao u Zenici, a posljednji put 2012. godine u sklopu festivala Zenica Zove kada je zajedno sa Elementalom napravio odličnu atmosferu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno