Kultura

Zoran Kesić 18. marta u Zenici, a dan poslije u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon niza uspješnih nastupa i velikog interesovanja popularni Zoran Kesić ponovo u BiH sa svojom hit predstavom “Priče i pjesme”.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom “Priče i pjesme”.

Prvi izvedba je planirana 18. marta u sali Bosansko narodno pozorišta u Zenici sa početkom u 20h, a 19. Marta Kesić je BKC-u u Sarajevu.

“Priče i pjesme” je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom. U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Sve predstave u Sarajevu su mjesec dana prije nastupa bile rasprodate, što dovoljno govori o interesovanju za njegove izvedbe.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama BKC Sarajevo i Bosanskog narodnog pozorišta, kao i putem sistema kupikartu.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno