Nogomet

Zmajići optimisti pred meč sa Italijanima, osiguran TV prijenos

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine sutra će na Bilinom polju odigrati meč kvalifikacija za EURO 2023, a rival će im biti vršnjaci iz Italije.

U našem taboru vlada optimizam, a potvrđuje to i izjava Milana Savića, prvotimca Zrinjskog.

– Došli smo na ovo okupljanje sa otprilike istim igračima kao i prošli put. To je u neku ruku dobro jer imamo kontinuitet, dobro se poznajemo i upoznati smo sa radom selektora i njegovog stručnog štaba.

Već na prvom treningu osjetila se energija koja nam je potrebna i koja nas je pratila sve vrijeme priprema. Spremni smo za meč sa Italijom koja ima odličan tim. Mi imamo takav mentalitet da protiv favorizovanih ekipa uvijek pružimo i više od maksimuma i nadam se da će tako biti i ovaj put i da ćemo ostvariti povoljan rezultat – kazao je Savić.

Utakmica U-21 selekcija Bosna i Hercegovina – Italija na programu je sutra u 17.30 sati na Bilinom polju uz direktan prijenos na Arena Sport TV.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno