Rukomet

Zmajevi u TV prijenosu: Gdje gledati utakmicu BiH – Crna Gora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine između Bosne i Hercegovine i Crne Gore ljubitelji rukometa moći će pratiti u direktnom TV prijenosu.

Duel iz Skenderije, koji se igra večeras u 20 sati, prenosit će dvije TV kuće – državna televizija (BHT1) i Arena Sport.

– Početak kvalifikacija donio je poraz rukometne reprezentacije BiH u meču protiv Slovenije u Mariboru. Ipak, vremena za tugovanje nema, jer već u nedjelju u Sarajevo u dvoranu “Mirza Delibašić” stiže selekcija Crne Gore.

Bit će to prilika za izabranike Irfana Smailagića da, uz pune tribine, stignu do prvih bodova i prilike da treći put zarednom zaigraju na završnom turniru Evropskog prvenstva. Duel rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore pratite u programu BHT1 – poručili su sa državne televizije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno