Košarka

Zmajevi u borbi za Olimpijadu bez TV prijenosa, samo je jedna opcija, a to košta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još uvijek niko nije otkupio TV prava za prijenos pretkvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, a na kojem će sudjelovati i košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Turnir grupe u A u kojoj igraju Zmajevi održava se u Poljskoj, a osim domaćina, izabranici Adisa Bećiragića odmjerit će snage s Portugalom i Mađarskom.

Prvi meč košarkaši BiH igraju u nedjelju od 16.30 sati protiv Portugala.

Još je neizvjesno da li će navijači bh. nacionalnog tima ovu, ali i naredne utakmice moći pratiti u televizijskom prijenosu, javlja portal Sport1.ba.

Kao jedina opcija trenutno se nameće FIBA-in kanal Courtside 1891. Međutim, ovaj servis zahtijeva pretplatu, a ona košta…

Trenutno su dostupne dvije opcije. Prva je godišnja pretplata s cijenom od 27,99 dolara (oko 50 KM), a druga varijanta je paket za august i septembar po cijeni od 22,99 dolara (oko 41 KM). Vrijedi istaknuti da FIBA pretplatnicima po ovim cijenama omogućava i praćenje utakmica nadolazećeg Svjetskog prvenstva u košarci…

Zmajevi poslije uvodne utakmice s Portugalom igraju protiv Poljske (ponedjeljak, 14. august, 20 sati) i Mađarske (srijeda, 16. august, 21 sat).

Prve dvije ekipe iz grupe plasirat će se u polufinale, gdje će igrati sa najbolja dva tima iz grupe A (Češka, Izrael, Estonija, Sjeverna Makedonija). U kvalifikacije za Olimpijske igre ide pobjednik turnira.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno