Nogomet

Zmajevi protiv Italije igraju na stadionu Artemio Franchi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zmajevi protiv Italije igraju na stadionu Artemio Franchi – Utakmica između selekcija Italije i BiH, u prvom kolu grupe 1 UEFA-ine A Lige nacija, igrat će se u Firenci na stadionu Artemio Franchi, potvrđeno je iz krovne kuće bh. nogometa.

Susret je na programu 4. septembra 2020. godine u 20:45 sati, a meč se igra na stadionu italijanskog prvoligaša Fiorentine, čiji kapacitet je 43.147 mjesta.

Tri dana kasnije, reprezentacija BiH će u Zenici, na stadionu Bilino Polje, ugostiti nacionalni tim Poljske.

Takmičenje će se nastaviti u oktobru, a reprezentacija Bosne i Hercegovine dočekat će Holandiju 11. na domaćem terenu u 18:00 sati. Tri dana kasnije (14. oktobar) reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u gostima protiv Poljske u 20:45 sati.

U novembru će biti odigrana posljednja dva kola. Zmajevi će 15. novembra u 18:00 sati igrati protiv Holandije na gostujćem terenu, a posljednji duel s Italijom trebao bi biti odigran na domaćem terenu u 20:45 sati 18. novembra. Sve utakmice će prenositi Nova BH.

Izvor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno