Nogomet

Zmajevi protiv Hrvatske i Švicarske

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovoj godini mogla bi odigrati dvije prijateljske utakmice sa veoma jakim protivnicima, Hrvatskom i Švicarskom, javljaju agencije. Predsjednici N/FS BiH Elvedin Begić i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker na nedavnom Kongresu UEFA-e održanom u Beču ponovo su razgovarali o odigravanju prijateljskog meča A reprezentacija BiH i Hrvatske.

Kao jedan od mogućih termina regionalnog derbija spominjao se i 15. juni. Utakmica bi se mogla odigrati u jednom od gradova zapadne Evrope u kojima ima puno iseljenika iz Hrvatske i BiH. Nije isključeno da se susret odigra i u BiH ili Hrvatskoj, zaključili su predsjednici koji će u narednim danima intenzivirati razgovore oko odigravanje eventualnog meča, trećeg prijateljskog i petog ukupno između fudbalskih A timova ove dvije zemlje zapadnog Balkana.

Jasmin Baković, generalni sekretar N/FS BiH, obavio je razgovor i sa Sarajlijom Vladimirom Petkovićem, selektorom fudbalske reprezentacije Švicarske.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno