Zenica

“ZLOSTAVLJA GRAĐANE” – Bivši šef kabineta gradonačelnika Zenice tvrdi da Kasumović ima lažne Facebook profile

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bivši savjetnik Fuada Kasumovića i jedan od prvih njegovih saradnika Armin Mujkić na Facebooku je objavio status u kojem je gradonačelnika Zenice optužio za pisanje s lažnih profila te osmogodišnje zlostavljanje građana Zenice.

Već od ranije je poznato da su na meti lažnih profila na Facebooku na području Zenice bili građani, politički oponenti, ali i novinari. Brojne prijave policiji i tužilaštvu nikada nisu dale rezultate da se otkrije ko stoji iza njih te da se procesuiraju oni koji su pozivali i na nasilje i upotrebu fizičke sile.

Mujkić je, kako tvrdi, sada i sam postao žrtva Fuada Kasumovića, a to je opisao i u svom statusu kojeg je objavio na Facebooku.

“Poštovani poznanici, prijatelji, večeras je gradonačelnik Zenice sa jednog od svojih brojnih lažnih Facebook naloga kojima već osam godina zlostavlja građane Zenice i BiH po stoti put udario na moju i čast moj porodice. Pišući po Facebook profilima o čemu sam upoznat od velikog broja građana, iznio je na moj račun ničim utemeljene optužbe i izrekao sve do jedne laži. Obzirom da ću ujutro zatražiti zaštitu nadležnih organa, nakon čega ću se detaljnije i obratiti javnosti, za vas koji još gajite iluzije o njegovom liku i djelu, objavljujem dokaze da se iza posljednjih kao i prethodnih napada na mene i sugrađane krije ‘prvi čovjek’ našeg grada”, napisao je Mujkić na svom statusu, prenosi Klix.

U prilogu je objavio i fotografije sa FB profila Fuad Kasumovic gdje je Mujkić bio glavni adminiatrator po kojem Mujkić postavlja Kasumovića za administratora kako bi “brisao i hitno reagovao”.

Mujkić je bio dugogodišnji prvi savjetnik Fuada Kasumovića od kako je Kasumović postao gradonačelnik Zenice, a u svom poslovnom djelovanju bio je i šef Službe za boračko invalidsku zaštitu.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno