Ostali sportovi

Zlatna liga: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci deklasirala Nizozemsku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci savladala je u prvom kolu Zlatne lige nacija na Ilidži ekipu Nizozemske sa 3:0 u setovima.

Krenula je ekipa Ifeta Mahmutovića jako već od samog početka susreta i set riješila u svoju korist za svega 17 minuta. Rezultat je glasio 25:12.

Još sigurniji bili su Zmajevi u drugom dijelu. Protivniku su prepustili svega 10 poena. Rezultat je glasio 25:10. Drugi set je trajao svega 15 minuta, a naš tim je opravdao epitet favorita.

U trećem setu Delalić je servirao fenomenalno. Na početku je odservirao 7 servis winnera što je našoj selekciji donijelo nedostižnu prednost, ali je bio i prikaz razlike u kvaliteti. Na kraju je rezultat trećeg seta glasio 25:15.

Podsjećamo, naš tim je branilac naslova na ovom turniru, a naredni meč ekipu Ifeta Mahmutovića očekuje već sutra sa početkom od 10 sati kada će za protivnika imati ekipu Srbije. Dok od 15 sati Zmajevi igraju sa Grčkom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno