Košarka

ŽKK Konjic prvak A1 lige FBiH, dupla pobjeda nad OKK Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle subote u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici, odigrana je 2. utakmica finala play off-a A1 Lige FBiH za žene. Sastali su se OKK Zenica i ŽKK Konjic. Pobjedu je ostvarila ekipa Konjica rezultatom 47:54. Finaalna serija se igrala na dvije dobivene utakmice.

Pošto su i u prvoj utakmici u Konjicu ostvarile pobjedu rezultatom od 59:55, košarkašice Konjica, su postale prvakinje A1 Lige FBiH za žene. i tako se plasirale u najviši rang bh košarke, u Premier ligu BiH.

Košarkašice ŽKK Konjic su odigrale 12 utakmica u regularnom dijelu prvenstva i 4 utakmice u play off seriji i ostvarile 15 pobjeda i samo jedan poraz.

– Ekipi OKK Zenica čestitamo na gostoprimstvu i odličnoj utakmici i na fer i korektnoj igri. Hvala publici koja nas je bodrila u Zenici -, objavili su na oficijelnoj facebook stranici ŽKK Konjic.

E.Imamović

Foto sa ŽKK Konjic



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno