Zenica

ZJZ ZDK: Svjetska sedmica Srca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zavod za javno zdravstvo Zeničko-dobojskog kantona, u okviru obilježavanja “Svjetske sedmice srca”, realizira programsku kampanju “Čuvaj srce”. Cilj je podizanje svijesti javnosti o značaju praktikovanja zdravih životnih navika.

Tako će u subotu, 3. oktobra, Zavod za javno zdravstvo prirediti veliki javni trening za sve građane koji će biti održan na platou ispred robne kuće “Bosanka” u 12 sati.

– Ovo je poziv za sve građane, za što masovnije prisustvo ovom događaju, koji će nam osigurati lijepu zabavu i jako dobre aktivnosti za naše zdravlje – poručili su iz JU Zavod za javno zdravstvo Zeničko-dobojskog kantona.

Ovaj trening će predvoditi nekoliko sportskih i rekreativnih trenera iz različitih disciplina, a pokazat će se prednosti vježbanja uz plesne ritmove zumbe, zatim nekih fitnes, tai bo i pilates programa. Aktivisti Zavoda za javno zdravstvo će tokom manifestacije podijeliti zdravstveno-promotivne materijale o očuvanju zdravlja srca.

11224716 10203262151273680 4624576326598544610 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno