Ostali sportovi

Zimske pripreme atletičara iz Zenice biće u Makarskoj i Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zimske pripreme atletičara iz Zenice biće u Makarskoj i Beogradu – Sredinom januara Atletski klub Zenica tradicionalno svake godine organizuje zimske pripreme. Do sada je to bila Makarska. Ove godine, osim primorja, najbolji bh. atletičari će se pripremati i u Beogradu.

Već 9. januara trener Miroslav Ubiparip i atletičari Sedin Heco, Mediha Salkić i Hamza Alić putuju u glavni grad Srbije. Njima će se dan kasnije pridružiti i Mesud Pezer. Trener Aziz Kevelj, atletičari Faris Kobilica, Eldar Dautović i Ajna Sivac odlaze u Makarsku, gdje će trenirati narednih deset dana.

Zimske pripreme trener Elvir Krehmić sa juniorskim državnim rekorderom u skoku u vis Maidom Redžićem nastavlja u Zenici. Do Balkanskog prvenstva u dvorani za juniore, koje će se održati u Sofiji 10. februara, u planu su sedmodnevne pripreme van Zenice.

Od ranije u Italiji su Amel Tuka i Abedin Mujezinović dok se Dejan Mileusnić nalazi u Americi.Do Svjetskog dvoranskog prvenstva u Birmingenu, koje će se održati od 1.do 4.marta , Alić i Pezer planiraju nastupe na dvoranskim mitinzima u Srbiji, Češkoj i Estoniji.

Rtvze.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno