Zenica

ZEPS Intermetal i ove godine izlagači iz cijelog svijeta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

12.Međunarodni sajam metala ZEPS INTERMETAL i ove godine će biti centralno mjesto i generalna promocija preduzeća iz metalnog sektora kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Regije, a održava se zajedno sa Generalnim BH sajmom ZEPS u terminu od 6. do 10. oktobra na sajmištu Kamberovića polja. ZEPS INTERMETAL je specijalzirani sajam metala i kao jedinstven promotivno-poslovni događaj u Jugoistočnoj Evropi predstavlja jedinstvenu priliku za prezentaciju preduzeća iz ove oblasti. Sajam ima cilj da obezbjedi na jednom mjestu promociju vlastitih privrednih dostignuća, praćenje međunarodnih trendova i razvoja kao i njihova promocija na sajmu, inoviranje tehnologije u proizvodnji i preradi metala, berza mašina i alata koji se koriste prije svega u malom i srednjem biznisu s ciljem zamjene zastarjelog tehnološkog parka, i prisan godišnji susret ljudi iz metalnog sektora BiH, međunarodnih partnera, komora, udruženja te državnih organa radi neposredne razmjene informacija i poslovnih ideja.
Ono što je najvažnije raspolažemo nedvojbenim indikatorima da Međunarodni sajam metala INTERMETAL zaista nailazi na dobar prijem kod privrednika što učvrščuje zaključak i neophodnost nastavka kontinuiteta i razvoja sajma u budućem periodu, i to zaista pred organizatore sajma, Poslovni sistem RMK d.d. stavlja veliku obavezu i odgovornost organizovanja sajma po punim međunarodnim standardnima poslovanja što za krajnji cilj imaju kvalitetno i adekvatno opsluživanje izlagača i poslovnih posjetilaca na sajmu.
Prijave izlagača još stižu i u ponudi još imamo slobodnog izlagačkog prostora, ali s obzirom da je do početka sajma ostalo manje od mjesec dana, sugeriram da preduzeća koja žele izlagati na sajmu što prije pošalju prijave kako bi im mogli obezbjediti što kvalitetnije i uspješnije izlaganje
Od stručnih manifestacija tradicionalno je planiran Forum metalne industrije Bosne i Hercegovine, a središnja tema odnosit će se na aktuelnu problematiku poslovanja sa porukama poboljšanja poslovnog ambijenta.
Na sajmu ZEPS INTERMETAL 2015 prvi put je potvrdilo izlaganje preduzeće UNIKOMERC d.o.o. Mostar na izlagačkoj površini od 350 m2 pri čemu će to biti jedno od reprezentativniji izlaganja na sajmu, a preduzeće je ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL, FISKARS i VIKING programa za Bosnu i Hercegovinu.
Izlagači koji su potvrdili učešće na sajmu su UNIS-KOMERC d.d.-plasman proizvoda iz domena namjenske industrije, repromaterijala, automobila i dijelova za automobile, bicikla, mašine i oprema, ležaja i informatike; FERRO PACK d.o.o.-uvoz rifuznih roba i njihovo pakiranje, te distribucija istih; EVROSKOP DOOEL, DONALDSON i EUROVENTILATORI–projektovanje, montaža, pronalaženje rješenja u području zaštite okoline, i lideri u za ventilacione sisteme, cjevovode za otprašivanje, montaža opreme za komprimirani zrak, filteri za procesnu idnustriju; HELIOS d.d.-razvoj i proizvodnja peći, štednjaka za kuhanje, kamina na čvrsta goriva, toplovodnih kotlova, električnih bojlera i projektovanje i izvođenje sistema centralnog grijanja, RMK PROMET d.d.- trgovina na veliko i malo metalima, poslovi izvoza i uvoza roba i usluga, trgovina na veliko i malo nemetalima, opremom, rezervnim djelovima za rudarstvo, elektroindustriju, telekomunikacije; IGEAL d.o.o. za zastupanim preduzećima GEMA i JOTUN POWDER COATINGS – trgovina na veliko i oprema za zaštitu od metala; MD TECHNIC d.o.o. sa zastupanim preduzećima COPRIM srl, YENEN ENGINEERING, BATUSAN MAKINA A.S., POMPETRAVAINI S.p.A., BARBE S.r.l.-trgovina na veliko željeznom opremom; MUŠINBEG-KOMERC d.o.o. sa zastupanim preduzećem TEKNOKOM MAKINA–opravka, servis i prodaja opreme; TRUMPF WERKZEUGMASCHINEN GmbH–vodeća globalna kompanija visoke tehnologije, proizvodnja alatnih strojeva, strojeva za obradu lima, lasera i elektronike za industrijsku primjenu; KOPLAS d.o.o.-lider u konsalting, prodaji i servisiranju strojeva, mašina, alata i opreme za oblikovanje lima; EURO-METALI d.o.o–trgovina proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije; EURO-ROAL d.o.o.-trgovina aluminijskim i inoxnim profilima; B&H Stainless d.o.o.-proizvodnja profesionalnih kuhinja od inoxa i usluge sječenja, probijanjam prosjecanja, i savijanja sa CNC mašinama; Ekohpe d.o.o.-prodaja, servisiranje, projektovanje, i analiza sistema komprimiranog vazduha; VENTICO d.o.o-proizvodnja opreme za ventilaciju i klimatizaciju; INTER-COM d.o.o.-proizvodnja i trgovina opremom za zavarivanje, alatima, HTZ opremom; RAYEX PROMET d.o.o.-veleprodaja i maloprodaja vijčane robe, rezne i brusne ploče, tocila za oštrenje alata, dijamantna tehnika i električni alati; INPRO d.o.o.- projektovanje i izvođenje svih vrsta strojnih instalacija, sa posebnim naglaskom na sistemima zračnoga hlađenja i grijanja.
U narednom periodu se očekuju potvrde preduzeća za učešće na sajmu sa programom opreme za rudarstvo, komponenti za vodovod, instalacije i grijanje, opreme za zavarivanje, HTZ opreme, proizvodnje i prodaje čelika, opreme za procesnu industriju, industrijskih ljepila, i softverski paketa u industriji.
Direktor sajma ZEPS INTERMETAL Safet Haračić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno