Biznis

Zenički “Šumi” preuzeo vođenje najpopularnijeg objekta u Zenici “Carpe Diem”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uzbudljive vijesti obišle su grad Zenicu i izazvale veliko uzbuđenje u poslovnom i ugostiteljskom sektoru. Naime, firma Šumi d.o.o. s ponosom je objavila svoju najnoviju i najznačajniju akviziciju – preuzimanje kultnog hotela, restorana i kafića “Carpe Diem”, koji je dugi niz godina sinonim za grad Zenicu, potvrđeno je za Akta.ba.

Carpe Diem je do sada bio najpopularnije odredište za izlaske u Zenici, poznat po svojoj vrhunskoj kafi i najelitnijem restoranu.

Hotel Carpe Diem oduševljava sa svojih 11 jedinstveno dizajniranih hotelskih soba, svaka s pričom za sebe, pružajući poseban doživljaj svakom gostu. Svaka soba je pažljivo uređena dizajnerski kako bi zadovoljila najviše standarde elegancije i udobnosti. Uz to, Carpe Diem ponosno predstavlja predsjednički apartman, koji se prostire na 150 kvadrata i nudi tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Ovaj raskošni prostor pruža gostima neuporedivu privatnost i vrhunski komfor.

Osim impresivnih smještajnih kapaciteta, Hotel Carpe Diem ima i modernu konferencijsku salu s kapacitetom od 50 sjedećih mjesta. Ova elegantna sala opremljena je svim potrebnim tehničkim uređajima i idealna je destinacija za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih sastanaka ili drugih posebnih događaja.

Podsjećanja radi, vlasnik firme “Šumi” Adnan Luković već 10 godina posluje u ugostiteljstvu. Osnivač je lanca brze hrane “Fast Food King” koji u Zenici broji dvije poslovnice, nakon čega se proširio na Tuzlu i Sarajevo.

“Carpe Diem restauraunt ima snažnu poslovnu strategiju koja se temelji na pružanju izuzetnog iskustva svojim gostima. S obzirom na bogatu tradiciju Carpe Diem-a kao najpopularnijeg mjesta za izlaske u Zenici, ova akvizicija osigurava da Šumi d.o.o. nastavi pružati vrhunsku uslugu, neprikosnoveni kvalitet hrane i pića, te nezaboravne trenutke svojim klijentima”, najavo je Luković.

Povodom proširenja poslove aktivnosti, poznati hotel i ugostiteljski objekat je u potrazi za više radnika, a novi zakupac se već potrudio uvesti određene inovacije u poslovanje kako bi bio jednako uspješan kao sa brendom “King”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno