Biznis

Zenički privrednici na sastanku sa Melvin Asinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA, g. Melvin Asin, Šef kooperacija Delegacije EU u BiH održao je sastanak sa zeničkim privrednicima.

U vremenu od 13:30 do 15:30 oko 20 privrednika je imalo priliku razgovarati s g. Asinom te ga upoznati sa stanjem na tržištu, težnjama, problemima i planovima. Ovaj sastanak je održan u cilju upoznavanja s poslovnim ambijentom te potrebama i stanjem zeničke privrede. Svrha razgovora bila je i razmjena ideja u cilju definisanja budućih projekata za potrebe malih i srednjih preduzeća.
Ovom prilikom, Šef kooperacija Delegacije EU u BiH se upoznao i sa radom, rezultatima i planovima Agencije ZEDA. Predstavnici Agencije ZEDA su s Delegacijom EU obišli Laboratoriju LIND koja je rezultat projekata MENTOR i MENTOR 2 (finasiranih sredstvima EU) te im je detaljno predstavljen nastanak, dosadašnji rezultati i budući planovi Impulsnog kreativnog centra koji je također rezultat projekta MENTOR 2.

Ovaj sastanak bio je odlična prilika da privrednici direktno razgovaraju o svojim potrebama, a g. Melvin je poručio kako je želja Evropske Unije da se u direktnim razgovorima sa privrednicima upozna sa njihovim problemima i potrebama i na pravi način doprinese boljem poslovnom ambijentu kako na lokalnom tako i na državnom nivou.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno