Biznis

Zenički privrednici na sajmu u Minhenu

Zenički privrednici na sajmu u Minhenu – Agencija ZEDA u koorganizaciji sa EEN partnerom  iz Njemačke – Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HANDWERKSKAMMER FUR MUNCHEN UND OBERBAYERN –MUNCHEN),  uz podršku Grada Zenice i u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Zenica, a u okviru realizacije aktivnosti projekta BITNET/EEN/ COSME,  organizovala je posjetu zeničkih privrednika Sajmu male privrede i zanatstva u Minhenu – IHM (INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE MUNICH), u periodu od 11. do 15. marta 2019. godine, Minhen, Njemačka.

Ovo je bila odlična prilika da zenički privrednici ostvare kontakte sa izlagačima na Sajmu, eventualnim budućim poslovnim saradnicima i investitorima, unaprijede postojeća znanja i vještine, te ista implementiraju u svom poslovanju.

Na Sajmu je učestvovalo više od 1.000 izlagača, Internationale Handwerksmesse (IHM) kao i više od 60 obrta, prikazujući najnovije trendove i inovacije.

Više od 30 zeničkih preduzeća je ovom prilikom posjetilo Sajam, te bilo u prilici da dogovori partnerstvo i buduću saradnju. Također, treba napomenuti da je zeničkim privrednicima pružena prilika za sektorske sastanke koji su organizovani u saradnji sa Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku na kojima su prezentovali svoje proizvode i usluge.

Agencija ZEDA će u saradnji s partnerima kao i do sada organizovati posjetu i učešće na sličnim događajima.

Hvala svima koji su ovaj put bili sa nama i radujemo se sljedećim zajedničkim aktivnostima.

Više informacija o Sajmu možete potražiti na linku https://www.ihm.de/en/besucherzentrum/aufenthalt/

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem