Ostali sportovi

Zenički odbojkaši ove nedjelje gostuju kod ekipe OK Olovo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zenički odbojkaši ove nedjelje gostuju kod ekipe OK Olovo – Odbojkaši Zenice u nedjelju u okviru 5. kola Superlige FBiH za odbojkaše gostuju u Olovu kod OK “OLOVO”.
U dosadašnjih utakmicama, prisutna je trema kod igrača i niko od njih nema ligaško iskustvo koje će tek sticati tokom takmičenja u svojoj prvoj sezoni.
Kvalitet je sigurno da imamo, fizićke predispozicije svakako, tako da to može biti prevaga u odnosu na ekipe sa kojima cemo igrati a koje imaju više iskustva. Velika želja za dokazivanjem je oćito prisutna što je još jedan argument više. U svakom slućaju realni smo u prognozama jer znamo sa ćime raspolažemo a tokom utakmica upoznavaćemo i naše protivnike tako da ćemo se posebno taktićki pripremati za drugi dio sezone rekao nam je Haris Hasanica predsjednik OK BLOCK OUT Zenica.
Utakmica OK “OLOVO” Olovo – OK “BLOCK OUT” Zenica igra se u nedjelju, 27.10.2019. u Sportskom centru Olovo sa početkom u 17:50
OK BLOCK OUT ZENICA


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno