Ostali sportovi

Zenički odbojkaši BLOCK OUT u subotu dočekuju OK “NAPREDAK” Odžak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Zenički odbojkaši BLOCK OUT u subotu dočekuju OK “NAPREDAK” Odžak – U okviru Superlige FBIH, Zenički odbojkaši  igraju na domaćem terenu odnosno u dvorani Prve Gimnazije gdje igraju domaće utakmice. U goste im dolazi OK “NAPREDAK” Odžak.
Zenička ekipa BLOCK OUT je jedina u BiH ušla u zvanično takmičenje sa gotovo juniorskom ekipom koju čine igrači potekli u Odbojkaškoj akademiji BLOCK OUT Zenica koji prvi put kao igrači nastupaju na zvaničnim utakmicama, budućnost Zeničke odbojke je zagarantovana rekao nam je Haris Hasanica predsjednik OK “BLOCK OUT” Zenica.
Iz Odbojkaškog kluba Block Out Zenica pozivaju sve zeničke navijačke grupe, ali i sve koji vole odbojku da dođu u Sportsku dvoranu Prve gimnazije Zenica i podrže svoj klub.
Utakmica OK “BLOCK OUT” Zenica – OK “NAPREDAK” Odžak igra se u subotu, 22.02.2020. u Prvoj Gimnaziji Zenica sa početkom u 17:30 sati.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno