Nesreće

Zeničanka teško stradala u požaru na Maloj Brodi prebačena na UKC Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka teško stradala u požaru na Maloj Brodi prebačena na UKC Sarajevo – Jedna osoba zadobila je opekline u požaru koji je izbio na kući na Maloj Brodi. Povrijeđena osoba je vozilom Hitne pomoći prebačena u Kantonalnu bolnocu Zenica.

U 14:20 sati je Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zenica dojavljeno da gori kuća u ulici Mala Broda 68. Na licu mjesta su bili prisutni pripadnici MUP-a ZDK i ekipe Hitne pomoći.

-Pacijentica K.R. (87) iz Zenice primljen je u 14:40 sati u odjel Urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica sa životno ugrožavajućim povredama u vidu opekotina lica, glave i dišnog puta. Nakon obrade u odjelu Urgentne medicine, u konsultaciji sa plastičnim hirurgom i po preporuci, transportovana je u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu, potvrdila je PR Kantonalne bolnice Zenica Aida Buro.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno